Ett recept som gått i arv i några generationer. Jag fick det av min mamma.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hej Ibanilsson! Vet du dina havrekakor liknar de som min mamma brukade baka. Hon hade tagit receptet från en gammal "Husmodern". Deras namn var Sabbs havrekakor och Sabbs stod för Sabbatsberg. Det kan hända, att hon hade russin eller korinter med i degen, Mamma gav mig receptet en gång, men nu är det borttappat. Det minns jag att hon ofta använde hjorthornssalt, när hon bakade småbrön. Tack för receptet. Nu ska jag försöka baka dem till påsk. Tua Skjäl, Vasa, Finland
Hej. Undrar hur många kakor ca blir det? tack i förhand m.v.h sol-gun