Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas mörka chokladkaka.

 
Skriv ut

En riktig kaloribomb men oerhört god någon gång ibland. Den dämpar sötsuget vill jag lova.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smörj och bröa en springform.
  3. Blanda ihop alla ingredienserna. Slå smeten i formen. Baka mitt i ugnen i 30 min.
  4. Låt svalna i kyl till nästa dag. Lossa kakan och lägg på ett fat, garnera.
  5. Servera med vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.