Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelkonfekt med apelsin

 
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Gör en form av folie o smörj den med lite olja. Blanda grädde, socker o smör i en skål med höga kanter, ej metall. Micra på hög effekt utan lock i ca. 5-6 minuter. Rosta under tiden mandeln i en torr het stekpanna under omröning. Bryt chokladen o låt den smälta i gräddblandningen. Tillaga ca. 1 min på full effet i mocron. Rör i mandeln o apelsinskalet. Häll smeten i formen. Låt den steln i kylskåpet i några timmar. Skär i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.