Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar 5 minuter
Skriv ut

En mycket god marinad med asiatisk touch! Enkel att göra och smakar fantastiskt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilén i sneda skivor, ca 1 ½ cm tjocka. Lägg skivorna i en plastpåse. Häll i övriga ingredienser direkt i påsen och blanda om. Knyt igen påsen och ställ den kallt. Låt köttet marinera i ca 2 timmar. Vänd påsen några gånger under den tiden.
  2. Stek köttet i vanlig stekpanna. Servera exempelvis med klyftpotatis, någon god sås och grönsallad.
  3. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.