Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad fläskkarré med tomatsalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Marinera fläskkarrén eller kycklingfiléerna innan den grillas Servera en tomatsalsa till

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till marinaden. Lägg köttskivorna i en form eller plastpåse och häll på marinaden. Marinera minst 30 minuter i rumstemperatur eller 2 timmar i kyl. Låt köttet stå i rumstemperatur innan det grillas om det har stått i kylen.
  2. Grilla köttet 3-5 minuter på varje sida. Blanda ingredienserna till salsan och smaka av med salt och peppar.
  3. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.