Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad skinkfilé med tomatsalsa och avokadocrème

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Prova Cane syrup i marinader, till grillningar eller i sommarsalladen med färska rotfrukter och grönsaker. Ett bra tips att sätta piff på sommartallriken!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinad: Blanda samman ingredienserna till marinaden. Lägg köttet i marinaden och låt ligga i minst 30 minuter. Stek eller grilla köttet. Skär det i skivor.
  2. Tomatsalsa: Blanda samman samtliga ingredienser och ställ kallt till serveringen.
  3. Avocadokräm: Dela avokadorna och tag bort kärnorna. Gröp ur köttet och mosa det med en gaffel. Blanda moset med övriga ingredienser. Ställ kallt till serveringen.
  4. Servera köttet tillsammans med salsan, avokadocremen, gärna pinjekärnor, sallad och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.