Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad söndagsstek

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera med grillad eller bakad potatis och en god tomatsallad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinera köttet i Caj. P´s. Allroundmarinad i minst en timme. Lägg steken på en braspanna och stek i ugn tills det är färdigt. Låt det mesta av marinaden följa med in i ugnen och späd med 1 dl vatten.
  2. Strimla bacon, hacka löken och klyfta svampen. Hetta upp ett stekjärn och fräs det i ett par minuter, slå bort överflödigt fett. Slå skyn från köttet i stekpannan och låt det koka ihop under en minut och vänd mer ruccola precis innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.