Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad vitlök

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Det här är en mild och fin inläggning till kötträtter eller bara som tilltugg...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka vitlöksklyftorna oskalade i vatten 3 minuter.
  2. Häll av vattnet och spola klyftorna kallt. Skala dem. Lägg dem på burkar.
  3. Koka upp samtliga ingredienser till lagen och häll över vitlöken. Förslut.
  4. Låt stå i rumstemperatur i 3 dygn.
  5. Förvara därefter svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.