Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerade karréskivor

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Servera med t ex kokt ris och haricot verts

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman alla ingredienserna till marinaden.
  2. Lägg köttet i en stekpåse. Häll i marinaden och lägg den förslutna påsen i kylen ett par timmar.
  3. Sätt ugnen på 200 grader. Stick hål på påsen innan den placeras på ett fat i ugnen i ca 35-45 minuter, beroende på tjockleken på köttet.
  4. Klipp upp stekpåsen och lägg upp skivorna på fat med raspad ingefära över. Servera marinaden som sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.