Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerade kycklingfileér

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

En god bufférätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i skivor och stek bitarna i en stekpanna.
  2. Blanda rapsolja, balsamvinäger och smält honung. Hacka basilika och gräslök. Blanda i marinaden och tillsätt den krossade vitlöken, salladskrydda, salt och peppar.
  3. Häll mariaden över de ljumma kycklingskivorna. Rätten kan tillagas 1-2 dagar i förväg. Serveras rumstempererad.
  4. Servera gärna med ugnstekt färskpotatis som man hällt lite olivolja, basilikablad och flingsalt över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.