Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marshmellowsgodis med kokos och branflakes

 
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

Mumsigt! För alla? Glutenfri: Använd glutenfria flingor. Laktosfri: använd laktosfritt matfett och om behov finns mjölkfri choklad. Mjölkproteinfri: läs noga på ingrediensförteckningen på flingorna. Använd mjölkfritt matfett samt choklad. Innehåller inte ägg. Innehåller mandel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta kokos och mandel i en torr stekpanna tills de fått fin färg. Smält matfettet i en kastrull. Rör i marshmellows och låt smälta. Rör om ofta.
  2. Ta av kastrullen från värmen. Rör ner kokos, mandel och branflakes i marshmellowsblandningen, blanda noga.
  3. Bred ut smeten i en lätt oljad eller plastbelagd form ca 18*20 cm. Släta till och packa smeten med en fuktad stekspade så att den blir kompakt och jämn. Ställ i kylen ca 2 timmar.
  4. Skär upp i önskad storlek. Lägg bitarna på ett smörpapper och ringla över smält choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.