Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mazarin chokladkaka

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

En kaka med kraftig chokladsmak i kontrast till den milda aprikossmörkrämen. Man vill bara ha mer men den är mäktig!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda margarin/smör och socker, vispa poröst. rör i ett ägg i taget. Blanda i alla torra ingredienser. Rör i mjölken. Lägg kakan i en form som är rektangulär ca 30 x 30 cm.½-1 timme i 170°.
  2. Lägg choklad över kakan när den kommer ut från ugnen.
  3. Rör ihop smörkrämen att lägga emellan kakan när den är kall.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.