Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mazariner med choklad- och apelsinfyllning

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Apelsin och choklad är en klassisk smakkombination som gör de här mazarinerna till en riktig hit! Laktosfria och glutenfria.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa smör och socker poröst. Tillsätt ägget. Rör samman mjölmix och bakpulver och arbeta ner i smörblandningen. Fördela i aluminiumformar och tryck ut degen utmed väggarna.
  3. Rör samman riven mandelmassa och ägg. Smält smöret och vänd ner hackad choklad. Blanda med mandelmassan. Tillsätt rivet apelsinskal.
  4. Fördela i formarna och grädda ca 20 minuter.
  5. Pudra över florsocker när de har svalnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.