Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mazarinmuffins med hallon

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Enkla, smakrika och supergoda muffins som är glutenfria och laktosfria.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Riv mandelmassan grovt och rör samman med äggen till en jämn smet. Blanda citronskal, potatismjöl och bakpulver och vänd ner i mandelmassesmeten.
  3. Fyll muffinsformar till hälften med smeten och fördela 125 g hallon i muffinsen. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
  4. Pudra över florsocker när muffinsen svalnat helt och garnera med halon och citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.