Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melon och bär med honungskeso

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rostat rågbröd är gott till om man servera frukten som mellis. Till dessert räcker det gott med frukt och honungskeso. 363 kalorier per portion 10 g fett 12 g protein 53 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva melon och mango. Rensa bären. Rosta mandeln snabbt i en torr het stekpanna. Rosta brödskivorna i pannan eller i en brödrost.
  2. Fördela frukten på 4 tallrikar. Toppa med keso, honung, bär och mandel. Servera med rostat bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.