Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mias kanelknäckiga rabarberpaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En vild blandning av lite olika sätt att göra smulpaj på. Uteslut mandel om du är nötallergiker. Ta gärna solrosfrön istället.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg rabarber i en ugnsfast form. Sätt på ugnen, 225 grader. Pudra potatismjöl, råsocker och kanel över raberbern. Klicka ut aprikosmarmelad över det hela.
  2. Blanda i en bunke ihop smuldegen. Bred över som ett täcke.
  3. In i ugnen ca 20 minuter. Servera med kall vaniljsås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • christincarlsson 29 april 2011

    Ingen jätte hit.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.