Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min köttfärssås

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Gott enkelt och inte så onyttigt. Jag tycker personligen om att laga mat med färska råvaror, så detta är mitt eget recept på köttfärsås. Självklart kan man byta ut de färska råvarorna mot råvaror på burk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär tomater, lök och champinjoner i mindre bitar.
  2. Stek köttfärsen och tillsätt kryddorna.
  3. (OBS! Tänk på att piffi-, allround- och grillkryddor innehåller ganska mycket salt, så det är inte nödvändigt att tillsätta salt utöver.)
  4. Tillsätt sedan lök och champinjoner. Låt det steka en stund innan du häller i creme fraichen. Sist ska tomaterna i så de inte blir så mjuka och mosiga. Låt det stå någon minut bara. Smaka av!!!
  5. KLART! Servera med pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.