Lyxiga och otroligt smarriga kakor! Kakorna görs utan ugn och är helt utan vitt socker, glutenfria och laktosfria.
Instruktioner
- Klipp ut små avlånga bitar bakplåtspapper och lägg i kors i minimuffinsformar. Då blir det enklare att plocka ut de små frysta kakorna.
- Smält kokosoljan så att den blir flytande - den ska inte bli varm. Lägg ingredienserna till bottnarna i en mixer och kör tills det blir en finmald blandning. Tryck ut blandningen i formarna nästan hela vägen upp till kanten.
- Fyllning:
Smält kokosoljan så att den blir flytande - den ska inte bli varm. Blanda kokosolja, kakao, lönnsirap och salt. Häll fyllningen i formarna med hjälp av en matsked.
- Ställ kakorna i frysen ett par timmar, täckta med plastfolie. Låt dem stå i rumstemperatur 30 minuter före servering. Garnera med flagad mandel.
Publicerat den
18 maj 2016
Liknande recept
Skriv kommentar