Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mini lyxkakor med choklad och mandel

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Lyxiga och otroligt smarriga kakor! Kakorna görs utan ugn och är helt utan vitt socker, glutenfria och laktosfria.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klipp ut små avlånga bitar bakplåtspapper och lägg i kors i minimuffinsformar. Då blir det enklare att plocka ut de små frysta kakorna.
  2. Smält kokosoljan så att den blir flytande - den ska inte bli varm. Lägg ingredienserna till bottnarna i en mixer och kör tills det blir en finmald blandning. Tryck ut blandningen i formarna nästan hela vägen upp till kanten.
  3. Fyllning: Smält kokosoljan så att den blir flytande - den ska inte bli varm. Blanda kokosolja, kakao, lönnsirap och salt. Häll fyllningen i formarna med hjälp av en matsked.
  4. Ställ kakorna i frysen ett par timmar, täckta med plastfolie. Låt dem stå i rumstemperatur 30 minuter före servering. Garnera med flagad mandel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.