Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Minipiroger med köttfärsfyllning

 
  • Serverar: 28 portioner
Skriv ut

Glutenfria

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lös jästen i vattnet. Tillsätt mix, hjorthornssalt och margarin. Knåda och kavla ut degen till runda kakor, ca 8 cm i diameter. Kavla ut lite av degen i taget.
  2. Lägg lite av din köttfärfyllning på varje kaka. Vik ihop degen till halvmånar och tryck till kanterna. Grädda i 225°C i ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.