Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Minipizzor med chévre och persikor

 
Skriv ut

Underbart goda och lättlagade små pizzor av färdig smördeg. Perfekt som efterrätt. Blir ca 10-12 stycken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225º.
  2. Rulla ut degen på en plåt. Skär getosten i 10-12 skivor och persikorna i tunna klyftor.
  3. Ta ut små rundlar ur degen med ett glas och fördela ostskivorna ovanpå. Toppa med persikoklyfta.
  4. Grädda mitt i ugnen i 12-15 minuter.
  5. Strö på pinjenötter och salta och peppra. Droppa över lite honung och servera genast. Ät och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.