Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintchokladkaka

 
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Smält fettet i en kastrull. Vispa ägg, socker, vaniljsocker poröst. Blanda mjöl, kakao o bakpulver. Rör ner mjölblandningen, fettet o vatten i äggvispet. Grädda i 175 grader, ca. 35 min. Låt kakan kallna innan den lossas från formen. Smält fettet till glasyren. Tillsätt florsocker, kakao o pepparmint o vatten. Rör till en slät glasyr och bred den över kakan, serevra gärna glass till kakan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.