Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintchokladkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Favorit alla kategorier! Med den här gör du succé på fikat på jobbet! Mycket dryg och hållbar, men det brukar inte bli något över.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj och bröa en form med löstagbar kant, 21 cm.
  2. Smält margarinet, ta det från värmen och bryt ner 12 st mintchokladkakor. Rör till jämn smet. Vispa ägg och socker, tillsätt chokladblandningen och till sist alla de torra ingredienserna.
  3. Grädda i 18 min på mittfalsen, Ugn 175 gr.
  4. Tag ut, täck med resterande mintkakor och grädda ytterligare 5 min. Bred sedan ut smeten över hela ovansidan. Låt svalna, ta bort kanten och förvara svalt. Kan serveras med grädde eller glass om man vill.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • LadyBump 2 december 2009

    Underbart god!! Blev härligt seg och lagom kladdig, det blir inte bättre än så här!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.