Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk citronkaka med kokos

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Jättegott med citron och kokos i sockerkaka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en sockerkaksform på 1 1/2 liter och strö den med kokos. Smält fettet och blanda ner citronsaft, kaffegrädde, essens och riven kokos. Låt vila.
  2. Vispa ägg och socker poröst. Sikta ner vetemjölet blandat med bakpulver och vaniljsocker. Blanda sist ner kokosmassan. Häll smeten i formen och grädda i 175 grader i 30-40 minuter. Stjälp upp kakan när den har svalnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.