Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjukglass i matberedare

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Med matberedare går det snabbt att göra sin egen mjukglass med frysta bär eller fruktbitar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg otinade hallon och florsocker i blandarskålen. Häll grädden genom matarröret medan maskinen finfördelar och blandar till en slät massa. Servera genast t ex i färdigköpta rån eller bara som den är.
  2. Ananasglass kan göras på samma sätt. Byt då ut hallonen mot 500 g skivad ananas som du skär i bitar och fryser ca 30 minuter. Följ sedan receptet i övrigt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.