Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mörka Sandkakor

 
  • Serverar: 50-60 portioner
Skriv ut

Goda och lätta att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn smöret lätt, häll upp och lå det kallna, tag ej med bottensatsen. Tillsätt de båda sockersorterna och rör det poröst. ( jag använder elvisp ) Tillsätt vetemjöl och bakpulver.
  2. Låt degen vila en stund. Rullas till runda bollar. Lägg därefter en halv skollad mandel på varje kaka.
  3. Grädda i 175 grader i ca 10 - 15 minuter.
  4. Grädda en provkaka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.