Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig köttgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smalt och läckert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva löken och vitlöken. Skala och skär morötterna i stavar. Lägg i kastrull med 8 dl vatten, buljongtärningar, matlagningsvin, lagerblad, timjan och tomatpuré. Låt koka upp.
  2. Lägg i grytbitar sjud ca 40 min.
  3. Blanda mjölet med lite vatten, vispa ner i grytan. Lägg i haricot verts sjud ca 5 minuter till. Smaka av med salt och svartpeppar. Servera med potatis eller ris-

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.