Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nennes grova limpor

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

Underbara Solroskärnor brukar bli gröna när man har i dom i fil och bikarbonatsdeg men de smakar lika gott för det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj och bröa två avlånga formar, ca 2 liter. Blanda ihop alla ingredienser till en jämn smet. Fördela den lösa smeten i formarna och sätt in direkt i ugnen i 180 grader i ca 70 min.
  2. Bröden är godast om de får "vila" en dag, MEN är goda ljumna oxå....

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.