Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötkakor, laktosfria

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

För de som är laktosintoleranta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kakorna blir saftiga trots att de inte innehåller fett. Passar även till dessert.
  2. Värm ugnen till 175 grader. Halvera 20 nötter till garnering. Mal nötterna. Blanda dem med socker, potatismjöl och ägg. Klicka med två små skedar ut smeten till toppiga kakor på en plåt med bakplåtspapper. Tryck ner en halv nötkärna i varje kaka. Grädda i mitten av ugnen 12-15 min.
  3. Lossa kakorna innan de kallnar. Kakorna bör frysas om de ska sparas

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.