Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nordafrikansk marinerad torskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Jättegod fiskrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att blanda marinaden. Marinera fisken i en timme i kylskåp. Ta upp fisken ur marinaden. Spara marinaden till senare.
  2. Panera fisken i mjöl och stek den i olivolja tills den verkar färdig. Lyft upp fisken och häll marinaden i pannan. Låt den koka ihop ett par minuter och häll den sedan över fisken.
  3. Servera fisken med cous-cous och vitlöksstekta morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.