Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Öl och örtmarinerad kyckling

 
Skriv ut

En alldeles utmärkt vardags eller festrätt på kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman öl, lönnsirap, örtkryddor och soja i en plaspåse. Lägg filéerna i påsen och förslut och skaka om. Låt vila i kylskåp i minst 30 minuter.
  2. Töm påsens innehåll i en eldfast form. Stek i ugn i 25 minuter i 175 grader., eller tills köttsaften är klar och genomskinlig.
  3. Vid servering kan lite grädde hällas runt köttet. Servera med nykokt pasta och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.