Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtdoftande potatissallad

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En god potatissallad att servera på en buffé

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Dela stora potatisar och lägg dem på en ugnsplåt. Droppa över olja och strö över flingsalt och paprikapulver. Blanda. Sätt in potatisen i ugnen ca 30 min tills den har färg och potatisen är mjuk. Strimla salladslökarna/purjolöken och skölj spenaten. Blanda den varma potatisen med grönsakerna. Blanda olivolja, vatten, timjan, salt och svartpeppar till en dressing och ringla den över potatissalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.