Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Orientalisk gryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Viktväktarvänlig. 1½-2 poäng/port

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i strimlor. Skala och hacka löken, strimla vitkålen, skala och skär äpplet i skivor. Smält lite margarin i en gryta, lägg i curryn och låt det fräsa en stund.
  2. Lägg i lök, vitkål, äpple och pressad vitlök. Låt det fräsa på ganska svag värme något minut under omrörning.
  3. Bryn lite margarin i en stekpanna och bryn köttet. Lägg över det i grytan.
  4. Tillsätt buljong, fraiche och kryddor. Rör om. Koka under lock på svag värme 15-20 minuter. Smaka av. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.