Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ost- och spenatsoppa med grillad kyckling och potatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En matig och smakrik soppa med spenat och ostsmak i perfekt kombination.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och tärna potatisen. Riv vitlöksklyftan. Sätt en vid kastrull på spisen på medelhög värme och fräs potatis och vitlök i smör.
  2. Slå på vatten och mellangrädde samt buljongtärning. Låt potatisen koka mjuk i 15 minuter. Tillsätt frukostost eller mildost och vispa soppan så att osten går ihop med buljongen. Avsluta med spenaten.
  3. Plocka kycklingköttet på den grillade kycklingen och strimla det i mindre bitar. Fördela soppan i djupa tallrikar och toppa med grillad kyckling och färsk babyspenat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.