Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostvåfflor med rosmarin

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Gott till soppa eller sallad istället för bröd. Receptet är GI inspirerat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och låt det svalna.
  2. Blanda mjöl, ost, rosmarin, salt och bakpulver. Vispa i mjölk, ägg och smör till en slät smet.
  3. Hetta upp våffeljärnet. Pensla laggen första gången med lite smör. Häll i smet och grädda våfflorna gyllenbruna.
  4. Blanda crème fraiche med rosmarin.
  5. Servera våfflorna direkt med crème fraiche och rädisor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.