Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oxfilé med feta- och kapriskräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läcker påskmat , eller vid något annat fest tillfälle

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda en oxfilé med salt, peppar och en aning socker. Bryn som rostbiff. In i ugn på 150 grader till biffen är 53 grader inuti. Låt kallna.
  2. Gör en feta- och kapriskräm så här: Blanda lika delar crème fraiche (lätt eller fet) med fetaost. Mixa till en kräm. Vänd i små kapris och finskuren kokt potatis (ca 5 mm bitar) Krydda med nymalen svart- eller vitpeppar och salt Se där, en ”dygnet-runt-rätt”, lika god som varmrätt som på frukostsmörgåsen eller till buffén!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.