Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paella a la Marre

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Mycket enkelt och jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka buljong på tärningen och vattnet. Fräs riset i olja i en stekpanna och tillsätt saffran, häll på buljongen och låt allt koka den tid som står på rispaketet fast utan lock.
  2. Skala räkorna och hacka ev. i mindre bitar om så önskas. Skär paprika, purjolök och vitlök i små bitar och fräs det i lite olja i en annan stekpanna eller gryta under tiden. Klipp bacon i småbitar och låt fräsa med grönsakerna.
  3. När det är någon minut kvar på riset så öser man det över grönsaks- och baconröran och häller ner de frysta ärtorna som får koka med och tina den sista minuten.
  4. Strö över räkorna och rör om. Det ska inte koka mera när räkorna är i, då blir dom sega!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.