Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paj med chévre, valnötter och honung

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Kan användas till både buffé och som huvudrätt! Om man vill använda sig av en annan pajdeg, t.ex. en nyttigare, är det helt okej!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Arbeta ihop pajdegen och tryck ut den i en form. Låt den sedan gärna stå en stund i kylskåpet.
  3. Vispa äggen och blanda i mjölk, grädde, honung och salt, Smula ner chévreosten i äggblandningen utan att ta bort ostkanten. Tillsätt valnötter och häll fyllningen i pajskalet.
  4. Grädda i mitten av ugnen i 30-40 minuter. Servera med en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gretalindwall 30 april 2012

    Lycka till!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.