Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paneng gai

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 3 minuter
Skriv ut

Våra produkter är så nära Thailand du kan komma. Strunta i take away nästa gång - laga själv i stället. Enkelt och smakfullt.

Ingredienser

Instruktioner

Stek kycklingen i olja på medelhög värme tills den får fin färg. När kycklingen nästan klar, tillätt sugar snaps. Strö över Paneng Spice Mix och häll på Kokosmjölken. Låt koka. Servera med Santa Maria Thai Premium Egg Noodles eller jasminris

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.