Dela vaniljstången på längden. Koka upp grädde, vaniljstång och socker.Låt grädden sjuda i 15 minuter. Tagupp delarna av vaniljstången och skrapa ur dem i grädden. Låt gelatinbladen ligga i blöt i 10 minuter. Krama ur dem och låt dem smälta i den varma vaniljgrädden. Häll upp pannacottan i vattensköljda koppar. Låt dem stelna i kyl ett par timmar. Stjälp upp på tallrik och garnera med bär.
Åh, jisses vad denna var god! Full pott! Detta recept kommer jag att använda mig fler gånger av!
safir743 juni 2011
Idag ska jag bjuda på detta igen. Gjorde pannacottan första gången till förra nyåret men har glömt att lämna betyg och kommentar. En 5:a i betyg från mig!
Åh, jisses vad denna var god! Full pott! Detta recept kommer jag att använda mig fler gånger av!
Idag ska jag bjuda på detta igen. Gjorde pannacottan första gången till förra nyåret men har glömt att lämna betyg och kommentar. En 5:a i betyg från mig!
Underbart gott!