Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannacotta

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Dela vaniljstången på längden. Koka upp grädde, vaniljstång och socker.Låt grädden sjuda i 15 minuter. Tagupp delarna av vaniljstången och skrapa ur dem i grädden. Låt gelatinbladen ligga i blöt i 10 minuter. Krama ur dem och låt dem smälta i den varma vaniljgrädden. Häll upp pannacottan i vattensköljda koppar. Låt dem stelna i kyl ett par timmar. Stjälp upp på tallrik och garnera med bär.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • lenajeanette 4 januari 2009

    Åh, jisses vad denna var god! Full pott! Detta recept kommer jag att använda mig fler gånger av!

  • safir74 3 juni 2011

    Idag ska jag bjuda på detta igen. Gjorde pannacottan första gången till förra nyåret men har glömt att lämna betyg och kommentar. En 5:a i betyg från mig!

  • Sandran80 31 december 2012

    Underbart gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.