Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprika- och lökbakad kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Rätten blir ännu lättare att tillaga om man använder sig av kycklingdelar istället för hel kyckling. Kan förberedas fram till dess det är dags att sätta pannan i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200 grader.
  2. Stycka kycklingen i 8 delar och lägg delarna i en långpanna. Blanda soja, olja, paprikapulver, svartpeppar och pensla blandingen generöst över kycklingdelarna. Smula sedan över salvia och rosmarin.
  3. Skiva paprika, lök och tomater och lägg allt det skivade runt kycklingdelarna. Häll 1 dl vatten i pannan och sätt in den mitt i ugnen ca 45 minuter tills kycklingen är genomstekt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.