Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikafylld portabello med ajvarsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mumsig fylld portabellosvamp med en kittlande kryddig paprikasås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Vrid bort foten på svampen och ställ dem med undersidan upp i en gratängform. Fräs gul lök och paprika i lite olja tills löken mjuknar. Vänd ner ajvar, sojasås, valnötter och ströbröd. Skölj de svarta bönorna och vänd även ner dem. Smaka av med salt och peppar.
  3. Fyll svamparna med fyllningen och gratinera sedan allt i 15-20 minuter eller tills svampen har mjuknat och fyllningen har fått färg.
  4. Koka upp grädde, créme fraiche, ajvar, vitlök i en kastrull. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera till portabellosvamparna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.