Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksgratinerad portabello

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Vi gillar svamp i våran familj. Detta är ett gott tillbehör. Perfekt om man redan har ugnen igång med ex rostade grönsaker eller en potatisgratäng. Ställ på plåten bredvid bara.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg svamparna upp och ner i en ugnsfast form.
  2. Blanda smör med hackad vitlök och hackad persilja. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Klicka ut smöret på svamparna.
  3. Gratinera i 200 grader i ca 25 minuter eller tills svamparna är mjuka. Servera direkt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Anna_Darling 26 augusti 2012

    Jättebra recept!! Ska precis göra dessa för andra gången på 2 veckor, så gott vart det! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.