Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikasås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt till pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och hacka löken, ansa skölj och strimla purjolöken.
  2. Fräs gul lök och purjolök i lite fett i stekpannan tills den mjuknar men utan att ta färg,lägg över den i grytan.
  3. Bryn färsen i lite fett, rör under tiden med en trägaffel så att färsen grynar sig.Lägg den i grytan.
  4. Kärna ur och skölj paprikorna,skär dem i tärningar.Fräs dem i lite fett i stekpannan.Drag pannan från värmen och strö över paprikapulver.Rör om och häll blandningen i grytan. Vispa ur pannan med vatten och häll det samt burktomaterna i gytan.
  5. Rör ner tomatpurén,salt och peppar.Pressa ner vitlöksklyftorna och rör om i såsen.
  6. Servera med spagetti och riven ost

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.