Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmafisk med basilikapotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fisk är gott och nyttigt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatisen i skivor. Koka potatisskivorna mjuka i lättsaltat vatten.
  2. Skär fisken i portionsbitar. Krydda med hälften av saltet och pepparn. Linda skinkskivorna runt varje fiskbit. Lägg dem i en ugnssäker form.
  3. Droppa över oljan och stek mitt i ugnen i 250 grader ca 10 minuter.
  4. Mixa créme fraichen med basilikan och resten av saltet och pepparn med en mixerstav.
  5. Låt potatisen rinna av och häll den gröna såsen över.
  6. Servera fisken med potatisen, gröna ärtor och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.