Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesanköttbullar med rostade grönsaker och limeyoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smakrika och goda bullar som är väldigt enkla att göra. Ett tips är att göra en dubbel sats och frysa in!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skär paprika, zucchini och lök i bitar. Sprid ut grönsakerna i en långpanna. Ringla över olivolja, salta och peppra. Rosta grönsakerna mitt i ugnen i ca 20 minuter.
  3. Blanda ingredienserna till köttbullarna till en smidig färs. Forma 12 stora köttbullar. Hetta upp olja i en stekpanna. Bryn köttbullarna runt om till fin färg utan att de blir genomstekta, ca 5 minuter. Lägg dem på plåten med grönsakerna de sista 5 minuterna.
  4. Blanda yoghurten med finrivet limeskal, salt och peppar.
  5. Servera bollarna med klyftpotatis och limeyoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.