Köttrullarna vilar på en bädd av krämig polenta.
521 kalorier per portion
25 g fett
34 g protein
30 g kolhydrater
Instruktioner
- Skölj och hacka bladpersiljan. Finriv osten. Skala och riv vitlöksklyftan eller mosa den i en mortel.
Nyp ihop persilja, ost, vitlök, ströbröd, olja, salt och peppar med händerna till en smulig blandning.
Banka ut köttet mellan plastfolie med en kavel, salta.
Panera köttet i smulblandningen och rulla det till tajta rullar.
- Stek svampen i smör ca 5 minuter, salta, lägg åt sidan.
Koka haricots vertsen enligt anvisningen på förpackningen.
Blanda svamp och haricots verts, pressa över citronjuice.
Stek köttet först med skarven nedåt och sedan runt om till fin färg i oljan i en het panna, ca 4 minuter.
Tillsätt vinet, sänk värmen och låt alkoholen ånga bort 5 minuter.
- Koka polentan enligt anvisning på förpackningen. Rör ner bitar av taggeio-osten i den varma polentan.
Servera rullarna med den krämiga polentan, svamp och haricots verts.
Publicerat den
28 januari 2010
Liknande recept
Skriv kommentar