Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesanpanerade köttrullar med polenta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Köttrullarna vilar på en bädd av krämig polenta. 521 kalorier per portion 25 g fett 34 g protein 30 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och hacka bladpersiljan. Finriv osten. Skala och riv vitlöksklyftan eller mosa den i en mortel. Nyp ihop persilja, ost, vitlök, ströbröd, olja, salt och peppar med händerna till en smulig blandning. Banka ut köttet mellan plastfolie med en kavel, salta. Panera köttet i smulblandningen och rulla det till tajta rullar.
  2. Stek svampen i smör ca 5 minuter, salta, lägg åt sidan. Koka haricots vertsen enligt anvisningen på förpackningen. Blanda svamp och haricots verts, pressa över citronjuice. Stek köttet först med skarven nedåt och sedan runt om till fin färg i oljan i en het panna, ca 4 minuter. Tillsätt vinet, sänk värmen och låt alkoholen ånga bort 5 minuter.
  3. Koka polentan enligt anvisning på förpackningen. Rör ner bitar av taggeio-osten i den varma polentan. Servera rullarna med den krämiga polentan, svamp och haricots verts.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.