Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med färsk getost och ärter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Getosten med sin karaktäristiska smak passar inte bara i grekisk sallad utan minst lika bra i varma rätter. Här ger den stark och fin smak till vacker tagliatelle tillsammans med pigga, gröna ärter. Vackert och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Lägg i ärterna de sista 2 minuterna av koktiden. Häll av vattnet från pastan.
  2. Slå upp pastan i en varm skål. Klicka i matfettet och rör om. Mosa sönder getosten och fördela den över pastan. Blanda alltsammans försiktigt.
  3. Strö på salt och vrid några tag med pepparkvarnen över pastan. Servera omedelbart.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.