Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med ryggbiff, soltorkade tomater och saffran

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Krämig och gyllengul pastarätt som känns lyxig men ändå så enkel att göra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Ansa och skiva purjolöken och champinjonerna tunt. Strimla tomaterna. Stek purjolöken i hälften av oljan i en stekpanna. Ta upp den på en tallrik.
  3. Stek biffen i resten av oljan. Krydda med salt och peppar. Sänk värmen på plattan. Rör ner grädde, mjölk, saffran, cayennepeppar och vinäger i pannan. Låt puttra ca 5 minuter. Vänd ner purjolök, svamp och tomaterna i pannan.
  4. Blanda biffen med nykokt pasta och servera med ruccola.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.