Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pekanpaj - Rawfood

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En supergod och lite nyttigare paj som man aldrig kan få nog av! Perfekt att göra eftersom den inte behöver vara i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajskal: Mixa pekannötter, dadlar, smält kokosolja, vaniljpulver och salt till en grov deg som ändå håller ihop. Tryck ut i 4 små formar eller 1 stor med diametern ca 23 cm. Tryck även upp mot kanterna. Ställ in i frysen i 1 timme.
  2. Mixa alla ingredienser till fyllningen till en slät smet. Mixa länge och späd eventuellt med mer mjölk om det behövs.
  3. Bred ut fyllningen i pajskalen/pajskalet och garnera med pekannötter, kakaonibs/finhackad mörk choklad och eventuellt flingsalt. Förvaras i kylskåp och tas fram några minuter före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.