Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparbakad kycklingfilé med matvete samt wokisar och keso

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

315 kcal Mängd: Kolhydrat 22 g | Protein 44 g | Fett 4,9 g | Fiber 3,4 g Energiprocent: Kolhydrat 28 E% | Protein 55 E% | Fett 14 E% | Fiber 2 E%

Ingredienser

Instruktioner

Lägg kycklingfilen i ugnsform strö svartpeppar över kycklingen. Lägg 1dl vatten i botten på formen och in i ugnen ca 30-40min på 150grader. Koka matvete enligt paketet. Skär ner alla grönsaker till wokisarna och woka dom när kycklingen är klar. Servera med minikeso.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.